sånn er det

runde to

Sånn er det med deg; jeg savner deg ikke når du er borte, jeg savner deg ikke når du er nær. Klarer aldri å sette pris på deg, du er så vanskelig å omfavne, skulle ønske, ønske, ønske at jeg slapp deg, slapp unna. Bare litt lengre vekk, bare litt mer tid. Jeg skulle ønske du ikke fantes.

Sånn er det med deg, døden. Likevel hviler du ved siden av meg, stjeler mine åndedrag, du er aldri langt nok borte. Gå vekk, hvisker jeg deg. Gå vekk, roper jeg, med alt jeg har og alt jeg er! Du lytter vel ikke denne gang, heller.

Sånn er det med livet. Det er skjørt, og valgene vi får, er for få. Jeg har en kropp full av sykdom, og får ikke kontrollere den. Den verker, kroppen min, vrenger seg i smerte, og jeg har ikke kontroll over det. Den tappes for opplevelser, kroppen min, frarøves dager, frarøves år. Og jeg tenker at nå har jeg mistet all kontroll.

Sånn er det med kontroll. Fra den dagen livet ditt starter, blir du gitt stadig mer. Som ved enhver tilvenningssak; du får, serveres, tilbys, forsyner deg – tar, kanskje. Helt til det snur, korthuset raser, dørene lukkes og lyset slås av. Et tomrom står igjen. Det fylles fort med smerte.

Thea Steen

Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet

Og så kan vi snakke om smerte, vi kan rive det i stykker, bryte det ned, kanskje er det ingen igjen til slutt – jeg vet iallfall ikke hva vi står igjen med her. Så la oss la være å snakke om smerte. Det er blitt så mye av det nå, likevel, hele dette året, og nå; disse dagene. Den uken som nettopp gikk, er det gått en uke alt? Minst. Vi kan ikke snakke mer om smerte.

Jeg har gjort en ganske grei jobb, synes jeg, med å blokkere ut beskjeden. Alle de ordene legene sa på rom 324 den fredagen, forrige fredag, det ble en annerledes helg. Et annerledes liv, igjen. Noen ganger tenker jeg på det som ble sagt den dagen, det er vel nødvendig, antar jeg. Men å nok en gang sitte på venteværelset, uten forhåndsbestilt time, uten kølapp, krever noen ganger at hørte ord blir uhørte igjen. Noen smertefulle setninger må legges bort og vekk. De gjør meg hverken godt eller nyttig, likevel, der jeg sitter på en sofa i feil farge og helt feil stoff – med vannautomaten, den slitte Se og Hør-bunken og han som hoster litt for voldsomt. Litt for lenge.

De har avbrutt cellegiftkuren. «Ikke ønsket resultat», sa de, da de nye CT-bildene var ferdig sammenliknet med de gamle. Noen av lymfeknutene har vokst i feil retning. Det er gjerne ikke mindre kreft nå, tross alt. Alt. Som i; Håravfall, kvalme, oppkast, minst ti kilo, frem og tilbake til Radium, smerter, piller, lunger som kollapser, koma, tanker, sorg, sinne – ja, alt av følelser, og så alle disse dagene. Nittién, for å være eksakt. Jeg teller.

Det er fire uker og to dager siden giften sist strømmet inn i årene mine. Rart hva du savner først når det er borte. Jeg venter på biopsi; neste uke skal de grave i meg igjen, ta med seg litt av de syke lymfeknutene. Og så skal de dyrkes, testes, kikkes på, vurderes og snakkes om, med alle og av alle. Alt som har skjedd de siste fire hundre dagene til tross, har jeg aldri håpet så hardt, så mye, så høyt, som nå;

Vær så snill. Finn en ny kur til meg.

Jeg er ikke ferdig med livet mitt, og for å få fortsette det – mer eller mindre som jeg har tenkt at det skal være – må jeg få sykdommen ut av kroppen min. Det er så enkelt. Så vanskelig. Og her sitter jeg, på venterommet, uten å kunne gjøre særlig mye. Nå. Annet enn å vente. Om dette ekstra harde, store, høye håpet virker, vet jeg ikke før om to uker, minst.

Sånn er det med livet. Men når jeg først er her, på dette forjævlige venterommet, kan jeg ikke la være å tenke; takk og lov for at jeg ikke sitter alene.

 

 

93 kommentarer om “sånn er det

 1. Kjære fine deg❤️
  Jeg ber til vår Far i himmelen om at Han må komme inn i hjertet ditt, slik at du får møte Ham. Ber til vår Herre Jesus Kristus om helbredelse som bare Jesus kan gjøre. Har en stor nød for deg Thea og vil at du skal vite at jeg tenker og ber for deg 🌹
  Ønsker å sende deg en hilsen med disse ordene fra bibelen❤️
  “Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det bli lukket opp for dere. For hver den som ber, han får, den som leter, han finner, og den som banker på, skal det bli lukket opp for. Eller er det vel et menneske iblant dere som vil gi sønnen sin en stein når han ber om brød, eller gi ham en orm når han ber om en fisk? Når da dere, som er onde, vet å gi deres barn gode gaver, hvor mye mer skal da deres Far i himmelen gi gode gaver til dem som ber ham!”(Matteus 7:7-11)

 2. Så trist å lese dette Thea. Men du må klamre deg fast til håpet du har om at det finnes en ny kur for deg♥️ jeg tenker og håper sammen med deg hver dag.

 3. Hei Thea 🙂 Det finnes så uendelig mange forskjellige kurer. De finner forhåpentligvis en annen type kur som kan ta knekken på de for jævlige syke cellene. Har fulgt noen venninner i denne kampen og har lært at det er enorme mengder ulike kurer å velge mellom. Det er bare om å gjøre å finne den rette. Er immunterapi et tema? Ikke gi opp! De finner nok en kur som tar dritten! I mellomtida får du prøve, selv om jeg vet det er vanskelig, å gjøre alt som gjør deg glad. Vær sammen med familien din, sett på en morsom film, dra ned til vannet og hør bølgene slå innover og tenk deg at de gir deg liv, le så mye du kan. Gjør sprø ting du aldri har gjort før, men som du har hatt lyst til å gjøre. Ikke fordi livet snart er over, men fordi alle disse tingene gir deg en vitamininnsprøytning i både kropp og sinn og det er utrolig hvor mye disse hører sammen! En god latter forlenger virkelig livet fordi latteren får kroppen til å produsere endorfiner. Stor STÅ-PÅ-KLEM 🙂

 4. Kjære Thea, det er en trist beskjed å få, sånn som du har strevd og vært tapper og sterk…Lev i håpet, med det som måtte tilbys av nye ting og andre alternanativ
  , dersom du er åpen for dette.. Livet er jammen ikke for pyser, håper på store mirakler for deg skjønne du, kjempeklem ❤

 5. Hei Thea.
  Jeg har fulgt deg en stund nå, lest noen tilfeldige innlegg her og der. Heiet på deg, og jeg heier fortsatt! Tårene trillet når jeg leste dette innlegget i dag. Det er fort gjort å glemme hvor heldig jeg er! Som sitter og slapper av mens min førstefødte på fem mnd sover en liten lur. Hun er frisk, jeg er frisk. Jeg er så takknemlig! Dessverre blir det ofte glemt, og tatt for gitt i hverdagen. Når slike innlegg som du skriver dukker opp, blir derimot disse tankene plutselig veldig tilstede igjen! Hva om det var meg? Hvordan hadde jeg taklet det? Hadde jeg klart å være så positiv, så sterk? Hva om jeg blir syk? Dør fra datteren min, familien min, vennene mine. Jeg må lære meg å sette pris på de dagene jeg får, og håpe de fortsetter å komme. Lenge!

  Jeg håper også du får oppleve å bli mamma. Blir frisk, får en ny mulighet. En ny sjanse til å gjøre alt du ønsker her i livet. Ja. Du er altfor ung. Altfor eventyrlysten. Alt for mye elsket! Livet har jo så vidt begynt. Jeg krysser fingrene, ønsker deg virkelig god bedring! Nå håper jeg det snart går din vei, du har levd altfor lenge i uvisshet allerede. Og det kan knekke den sterkeste!

  Mange klemmer, gode lykkeønskninger og bønner om friskmelding fra meg!

 6. Så utrolig vondt å lese dette. Jeg føler sånn med deg. Du er så ung og har hele livet foran deg. Det MÅ finnes en ny kur for deg. Ikke mist håpet. Jeg håper sammen med deg ❤

 7. Kjæreste Thea. Har ingen ord til deg, men er takknemlig at du deler dette.

 8. Det gjør meg vondt å lese dette! Fine, flinke, tapre Thea! Gi ALDRI opp! Det MÅ finnes en ny og bedre kur som passer for nettopp deg! Du er så altfor ung og har så mye mye mer du skal oppleve! Jeg har virkelig tro på at dette skal gå bra, og skal krysse alt jeg har for deg! Sender deg alle mulige lykkeønskninger på veien, bit tennene sammen og stå på litt til – så BARE må det ordne seg snart! Det bare må… ❤

 9. Kjære Thea jeg savner deg jeg håper at det går bra med deg jeg vil ikke miste deg , jeg håper at håret ditt kommer til bake jeg savner deg veldig mye hilsen shanna jeg håper at legen klarer og helpe deg

 10. Kjenner deg ikke, men har fulgt med deg på bloggen din..Vil bare si, mist aldri håpet om å bli frisk!!

  Varme tanker, og gode ønsker til deg, du fine, tapre jente! ❤

 11. Jeg føler med deg!

  Stå på kjære deg,du virker så fin og tapper, ønsker deg alt godt!

 12. Ord blir fattige, men jeg håper, ber og tror med deg🙏🏻 Min datter på nå 3 år har brukt halve livet sitt i kampen mot denne jævelskapen, og i dag er hun frisk og full av liv. Dette skal gjelde for deg og, et liv uten smerter og frykt! Sender deg alt jeg har av styrke og tro❤️

 13. Hei dette var ikke noe kjekt å se 😦 men gi ikke opp håpet håpet skal ikke få ta fra deg så vær sta å stå på (Y)
  men eg vil at du skal ta kontakt med Balder klinikken Munchs gate 7 0165 Oslo tlf 08890
  om behandling og råd og så skal du lese om Iscador preparatet en tysk lege i Oslo bruker dette for kreft behandling vet ikke navnet på legen men hør hos Balder om de har hørt om dette og hva de kan gjør for deg.
  Hilsen meg fra Sandnes
  Catrine

 14. Kjære Thea. Er en forholdsvis ung jente selv, i en vanskelig situasjon og vet at man faktisk aldri mister håpet, man føler alltid et snev av håp innerst inne. Uansett. Et mirakel, en kur, en løsning. Vi skal ikke dø, vi skal leve. Du og jeg. Vi må bare gjennom vonde, slitsomme og triste dager først. Så skal vi leve. I sykdom lever man ikke, ikke slik man vil. Du gir meg mye ved å dele på bloggen din, takk!Ønsker deg all mulig hell og lykke. Heia deg!

 15. Hei Thea 😊 Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt bloggen din, fordi du imponerer meg og fordi jeg har hatt denne jævlige sykdomen tett innpå meg. Takk for at du deler – stå på videre, ikke mist håpet ❤️ Du er tøff, denne forferdelige sykdommen skal ikke vinne. Heier på deg ❤️

 16. Kjære deg, dette gjør meg vondt å lese:( Sender deg masse håp, en kur må finnes, du har så mye mer igjen å oppleve og leve for!!! klemmer til deg Thea ❤

 17. Kjære Thea,
  Du er gjennom din åpne holdning og presise beskrivelse av egen sykdom et stort forbilde for meg i forhold til åpenhet omkring mine egne psykiske lidelser. Du tør der jeg ikke tør. Du er en av grunnene til at jeg nå tør å si til arbeidskolleger at jeg skal til terapitime i arbeidstiden. Du er en av grunnene til at jeg tør vise følelsene mine ovenfor andre, heller enn å stenge dem inne i meg selv. Jeg vil at du skal vite at ordene dine betyr noe viktig for meg. Mest av alt tror jeg jeg åpenhet er noe menneskeheten trenger mest av alt. Åpenhet omkring alt fra fysisk til psykisk sykdom, til sykdom på vårt miljø og vår klode. Denne åpenheten er essensiell skal vi greie å få bukt med det som bryter oss ned. Uten at vi snakker om problemene vil vi aldri få bukt med dem. Det er altfor mange som ikke snakker om det vanskelige i sine liv. Du viser at det finnes en annen vei. Jeg vil gjøre alt for å følge den veien. Til slutt ønsker jeg deg all mulig bedring og helbredelse.

 18. Så sterkt å lese din historie, det setter ting i perspektiv. Du må være modig og sterk jente, fortsett med det. Alle gode ønsker til deg.

 19. Kjære, kjære Thea ❤ Dette gjorde vondt langt inn i hjerta mitt, og eg ropte Nei ut i luftå. Tårene mine trille med deg. Eg har følgt deg men kjenner deg ikkje, men siden du e fra Stavanger som eg og e føle eg meg litt nærmere deg. Sko ønska det va feil det eg leste, men eg heie på deg og håpe det finnes ein kur som virke bedre for deg. Du e altfor unge te å dø nå, adle drømmene du har hatt og har om livet som du og har rett te å få oppleva, det må finnas et håp. Tenke ofte på deg ❤ Du e sånn et bra forbilde for så mange med din åpenhet på godt og vondt, bare å klara det i din situasjon står det stor respekt av. Sko så gjerna ønska at du slapp å ha det så vondt både fysisk og psykisk. Du e så flotte, sende deg masse positive tanker og tenke masse på deg Thea ❤

 20. Kjære Thea.
  Sender deg varme klemmer med håp. Takk for at du deler så mye med oss.

 21. Kjære, kjære Thea.
  Jeg kjenner deg ikke, men jeg har fulgt bloggen din med stor beundring for ditt pågangsmot og åpenhet. Ja, og selvfølgelig også for ditt talent; å skrive. Formidle. Gi innsyn og vekke følelser. Jeg håper du sitter igjen med samme håp som du gir meg som leser – for det er håp! ❤

 22. Krysser alt jeg har for at de finner en cellegift/annen medisin som kan fungere bedre!💕Ord blir fattige, men vi heier så veldig på deg!!!☀️

 23. Stor klem fra Trøndelag, håper for deg. Kjempeviktig med familie som er der for deg. Hilsen en pårørende.

 24. Kjære deg Thea!
  Sender varme klemmer til deg.
  Takk at du deler. Mitt hjerte gråter for deg.
  Kjenner jeg er så forbanna på denne drita kreften.
  Glad du ikke er aleine.
  Varm klem fra Lisa ❤️

 25. Kjære Thea, jeg så begynnelsen på blogginnlegget og tenkte at denne må jeg vente med å lese. Gikk en tur, spiste vaffel. Så leste jeg. Kjenner deg ikke, men har fulgt deg siden jeg selv har hatt et år med kreft. Åpenheten din hjalp meg og jeg er veldig lei meg på dine vegne. Håp finnes alltid så om du er sliten & lei hold fast ved det. Klemmer

 26. Tenker på deg og hvor sterk du er. IKKE mist håpet Thea! Sender deg mange hjerter.

  Klem fra Sandnes

 27. Kjære Thea,
  Din historie rører meg langt inn i sjelen og jeg føler med deg. Du er sånn en nydelig jente og det finnes ikke ord å beskrive din styrke. Jeg er sikker på det finnes en løsning for deg og leser også her at noen ber for deg. Det vet jeg også har hjulpet mange. Tusen takk du flotte menneske. Tenk om alle var som deg❤️
  Jeg sender deg mine varmeste tanker og mine varmeste klemmer med begge armene❤️
  Min mor sa alltid at det finnes en løsning bestandig selvom vi ikke ser den her og nå.
  Jeg er fra Stavanger, men har bodd i Oslo i 30 år. Kirsten

 28. Tenk å skrive så fint om noe så vondt. Takk for at du deler💜 Mange gode tanker til deg.

 29. Så forferdelig vondt det må føles, sender alle mine varmaste tankar til deg ❤ heie på deg og sende deg styrke ikke gi opp. Tusen takk for at du deler dette vonde med oss på ein så flott måte, du er utrolig flink og formidle.

 30. Kjenner deg ikke , men dette var sterk lesning. En nydelig ung jente som deg skal ikke oppleve slike tid.
  Jeg krysser fingrene for at de finner en kur til deg, så du blir frisk og kan leve det livet du fortjener å leve.
  Alle gode ønsker for fremtiden.

 31. Kjære Thea,
  Takk for at du deler, så ærlig og så sårt. Dette var vondt å lese og jeg føler så inderlig med deg. Jeg ble syk omtrent samtidig med deg og jeg har fulgt bloggen din. Så lenge det er håp, er det noe, og jeg håper virkelig med deg! At det er en annen kur som fungerer, at legene får kontroll over sykdommen og at du får det livet du ønsker deg. Alle gode tanker din vei!
  Stor klem fra Heidi

 32. Vet ikke hvem du er,men håper og ønsker at det går bra tilslutt.Har selv hatt kreft,og kjempet hardt,så jeg vet hva du går igjennom akkurat no.Livet er tøft,ønsker deg alt godt.

 33. Du setter fine ord på noe utrolig tungt..
  Sender deg gode tanker og håp om at de finner en ny kur som vil fungere ❤

 34. Jeg kjenner virkelig at jeg føler med deg å ønsker at de finnes en kur som kan hjelpe deg. Vi andre kan bare forestille oss hvordan du har det men det er ingen som kan greie å virkelig forstå hva du må gjennomgå. Jeg synes det er utrolig bra at du skriver om deg selv å kanskje det kan hjelpe deg i den vanskelige situasjonen du er i. Jeg ser her at du får mange gode råd men det viktigste er at du følger hjertet ditt, kjenner godt etter hva du ønsker i din hverdag. Ta godt vare på deg selv å jeg håper du har folk med deg som lytter til deg, bryr seg om deg og tar vare på deg. Du er unik å jeg krysser fingrene for at det finnes en kur som kan hjelpe deg. Klem fra meg

 35. Takk for at du deler med oss. Heier på deg og håper at de finner en kur som gir deg livet tilbake. God bamseklem til deg for en som heier på deg 😘👍

 36. Jeg håper du har noe som kan lindre, få deg til å le litt, ha det litt okei, få pustepauser, mens du venter på å bli frisk.

 37. Tøff kost å lese, men enda tøffere for deg som skal leve dette, være midt i. Det står enorm respekt av at du deler dette og det er så fint at du vil gjøre det. Ser for meg venterommet på radiumen når jeg leser, kjenner på de tunge ventedagene fulle av usikkerhet. Min mann hadde kreft men ble frisk.Lykke og takknemlighet for oss, imens vi passerte alle de vakre menneskene på vei ut døra som kanskje ikke var like heldige.» Ja nå må dere være lettet» sa folk, ja såklart, men vi tenker på alle de som ikke var så heldige. Jeg føler med de som står midt i kampen for sitt eget liv, for de som kjemper ved deres side, og sender noen ekstra tanker til de som har måtte ta farvel.Måtte DIN kur komme , en kur som gir deg DITT liv tilbake, måtte du få mange somrer og vintre til du vakre unge jente. Måtte noen eller noe gi deg styrke og mot. Takk igjen for at du deler med oss. Det er ikke så mye vi kan gjøre , men det vi kan er å sende gode tanker og håpe sammen med deg og dine.Klem

 38. Hei Thea!

  Jeg har lest bloggen din lenge, og synes du er så utrolig modig og sterk! Selv om du opplever så mye motgang, så kjempe du så tappert videre. Jeg vil bare at du skal vite at du er en stor inspirasjon for meg, og jeg heier veldig på deg! Du fortjener å oppleve alt du drømmer om:) Takk for at du deler historien din, den inspirerer meg til å gjøre det beste ut av hver dag og sette pris på de små tingene.

  Masse lykke til videre i kampen din! Dette klarer du:)

 39. Kjære deg.. dette var trist å høre. Jeg har fulgt med på bloggen din og håper sammen med deg. Dette fikk en ny og uventet vending. Keftens sanne ansikt. Den slår til når du minst venter det. Når du ligger nede.

  Når du sitter i bilen på vei til Radiumhospitalet og tenker. Hva vil legene si i dag. Er det gode eller dårlige nyheter. Klumpen i magen. Du prøver å tenke at nei nå må jeg tenke positivt. Dette skal gå bra… Så ser du på ansiktet til legen med en gang du setter deg at- nei det er ikke bra. Man lærer seg å lese kroppsspråket. Jeg håper vi får lese at jippi de har funnet en kur som funker. Radiumhospitalet er det sykehuset i Norge som har best kompetanse på kreft. De vil gjøre det de kan for å hjelpe deg. Lykke til ❤

  Anita💖

 40. Dette var trist å høre men hold ut å tenk på det positive og aldri gi opp. Ønsker deg lykke til og håper du kan bli frisk😀😀❤️❤️

 41. Sender deg mange gode, varme og sterke tanker ❤ Jeg heier på deg! Dette tar du knekken på!

 42. Kjære skjønne Thea. Vanskelig å finne ord. Du er så tapper – du er alt. Det finnes nok en kur som hjelper deg. Stå på- dette skal gå. Tenker masse på deg hver eneste dag. Gode klemmer fra Mona<3

 43. Følger deg på alle sosiale medier, og du rører meg mer og mer for hver dag som går!! Du er så utrolig sterk og det finnes nok en kur som hjelper deg ut av alt dette ❤ ❤

  1. Kjære, fine Thea! Jeg tenker på deg, ofte!! Måtte denne drittsydommen bli beseiret, ønsker alt godt for deg og sender deg en god, varm klem ❤

 44. Takk. Takk for at du gir av deg selv, fra et hav av følelser og fortvilelse. Takk for at vi får lese om hvordan du har det. Takk for at du er så sterk midt i det svakeste øyeblikk. Sender deg mine varmeste tanker, for det er alt jeg har å gi. Klemmer

 45. Ønsker deg alt……alt som måtte hjelpe deg……alt av godhet…..alt som gir deg mindre smerte…..alt for at du skal bli frisk…..alt.
  Tusen takk for at du deler, sånn at vi som tar hver dag for gitt ikke sovner.
  Masse masse lykke til 😊❤❤❤❤

 46. Kjære Thea. Jeg har lest og følgt bloggen din og som flere andre skriver så er du modig , tapper og ikke minst en stor inspirasjon for andre. Jeg har selv vært syk med kreft i eggstokker og livmorhals og måtte kjempe en lang kamp men er kreftfri idag. Så det viktigste jeg kan si er å aldri gi opp håpet om å bli kreftfri, ta vare på øyeblikkene og de små gledene som dukker opp. Så håper jeg de kommer frem til noen medisiner som virker for deg.

 47. Det finnes jo egentlig ingen ord . . . Mest av alt vil jeg bare gi deg en klem – eller hundre. Si at du er så tapper. At måten du takler utfordringer på gjør inntrykk. Du møter frykten og uvissheten med åpenhet, med en utrolig viljestyrke og du lar deg selv være sårbar og føle det du føler.

  Vit at jeg håper med deg. Krysser fingre, tær, ben, armer, øyne og hårstrå. Det skal finnes en kur. Sånn er det.

  Vær god med deg selv, fineste. Fortsett å vær stolt av deg selv. Og si til deg selv at du er verdifull. For det er du.

 48. Sterkt å lese, jeg heier sånn innmari på deg! Stå på, varm klem fra Kristine

 49. Kjære Thea!
  Du er tøff, på absolutt alle måter,og vet du hva? Jeg skulle virkelig ønske at positivitet og kamp hadde vært medisin, for DA hadde du vært frisk for lengst! Jeg håper, håper at de finner en kur, og at kroppen din er like samarbeidsvillig og kampklar som hodet og hjertet ditt ❤

 50. Kjære Thea. Vil si tusen takk. Fordi du gjør en forskjell, fordi du er sterk, fordi du tør å dele, fordi du er tapper, fordi du setter ord på det som er vanskelig å oppleve og derfor enda vanskeligere å beskrive. Fordi du gjør så mye godt for andre gjennom å dele, fordi du fortjener kun det beste, fordi du er fantastisk flink med ord, fordi du er et modig forbilde. Fordi du har håp, noe du alltid må ha. Gode tanker og håp til deg Thea ❤

 51. KJære deg Thea!
  Takk for alt du deler, du har virkelig gjort et stort inntrykk på meg, både som person og som sykepleier! Heier på deg og håper virkelig at du blir frisk og at den domme, ufyselige, kreftsykdommen slipper taket på din unge, modige og viljesterke kropp!!

  Sender gode ønsker både om en så bra vår som du kan ha, behandling og mot til å fortsette kampen din!

  Kanskje vi ses på huset ( sus) da jeg jobber der selv. Har forresten jobbet en periode på 1K, det er fantastiske folk både som kollegaer og medmennesker!

  Gode klemmer fra Solvor ❤

 52. Herren velsigne deg og bevare deg🙏🏻🙏🏻 be om frelse og helbredelse🙏🏻 klem😀

 53. Kjære, tapre Thea…du er aldri, aldri alene, vet du. Vi er så mange som aldri har møtt deg, men som kjenner deg likevel. Du er i mine og mange, mange andres tanker – hver dag.

 54. Hei Thea.
  Du får en strøm av sympati, og kanskje det kan hjelpe deg. Iallfall humøret. Ståpåviljen. Du får mange råd, og noen er sikkert bedre enn andre men det er du som bestemmer over ditt liv og hva du skal gjøre med det. Hør gjerne på råd, men du kan ikke prøve alt.
  Du er ikke alene. Det er kanskje den beste trøsten din.
  Jeg vil bare legge til at du er kjempeflott uten hår. Ingenting å være flau for. Bær det med stolthet. Og du skal vite at den dagen du kommer ut av dette, har du fått en verdifull erfaring og har blitt et enda bedre menneske.

 55. Det slår meg at det bare er tre menn før meg som har skrevet kommentarer her. Etter artikkelen om hår er det ingen. Jeg velger å tro at det er mange som føler med deg men ikke makter å gi uttrykk for det.
  Som kreftpasient selv vet jeg en ting: Det er godt å snakke om det, og ikke betrakte kreft som et tabu-ord. Du gjør det som er riktig, Thea. Du kjemper mot fordommer. Kreft er en sykdom, i de fleste tilfeller helt uforskyldt. Den rammer hardt og brutalt og urettferdig. Spør ikke «Hvorfor meg»? Det er bare sånn det er. Kan ikke gjøre noe med det, annet enn å kjempe. Det forskes intenst, og for hver dag vet vi litt mer. Er det tidsnok for MEG? Det vet vi ikke, men så lenge det er liv ….
  Du får gode ønsker fra alle, også fra de som støtter seg til en religion. Jeg hører ikke til dem, men jeg vet at gode tanker, eller bønner (kall det hva du vil), hjelper. Vi kan ikke kurere med tro, men det kan gi håp mens vi leter etter kunnskap. En dag vet vi nok til å kvitte oss med kreften for alltid. La oss bare håpe at det skjer før, heller enn siden.

 56. Kjære Thea .
  Så sterkt å lese – tenker masse på deg.
  Klem, klem 😊😊

 57. Thea

  Sender deg fortsatt mange styrkende tanker og et hav av håp ! Vær sterk i troen, hold fast i livet 💗

  Håper legene har gode nyheter om en alternativ behandlingsplan som skal få deg gjennom dette ! Få deg frisk.

  Du er sterk, du imponerer !

 58. Hei tapre Thea,

  Dette er trist og tøft å lese. Samtidig er det fantastisk gledelig å lese at du fortsatt vil og skal klare dette. Og jeg er sikker på at du vil komme deg gjennom alt sammen og en dag kunne si: Jeg klarte det!
  Jeg kjenner det på meg.

  Selv har jeg hatt tykktarmskreft to ganger og skjønner det du skriver ned til minste detalj. Havnet ikke i respirator, men det var nære på med 41 i feber og kroppen full av cellegift. Men jeg er her enda og jeg klarte det. Det gjør nok du også skal du se. Legene gir seg ikke og gjør alt de kan. De finner en kur. Og din styrke ligger i åpenheten og all den positiviteten du klarer å mobilisere. Ikke gi deg! Fortsett å være tapper. Vær Thea. For det er bare en som kan være Thea. Bare du. Og du vil klare alt som kommer.

  For du er Thea

  Klem og varme tanker ❤

 59. DU VINNER, THEA! Ta det rolig, spis frisk og god mat som kommer rett fra jorden (ingen animalske produkter) for å bygge opp immunforsvaret, og hold ut! du er utroolig vakker og et godt menneske💗 du skal bli frisk

 60. Hei
  Da jeg leste det du skrev denne gang ble jeg tom og matt. Dette er så,urettferdig.
  Du er så,skjønn og hadde og har så mange planer. Håper legene snart klarer å finne rette miksen som tar knekken på
  dævelskapen» .
  Ord blir fattige men vil du skal vite at jeg tenker masse masse på deg 💕💕🌻🌻

  Ønsker deg en fin helg..

 61. Tenker masse på deg. Du er så sterk. Beundrer deg. Vær snill, ikke mist håpet. Kjemp videre. Vi heier alle på deg. ❤

 62. Kjære Thea 💜jeg tenker og ber for deg skjønner det hvis du tror det ikke hjelper og at du ikke tror det finnes noen å be til for dette er så urettferdig men det er i vanskelige tider vi klamrer oss til håp og tro. Jeg heier på deg og takker for at du deler 💜har opplevd den forferdelige sykdommen i nær familie og vennekrets.

 63. Hei Thea! Tungt lesestoff. Men kanskje det finnes håp…. Kjæresten til en venninne av meg har lungekreft og Norge har bare gitt han opp. Min venninne søkte på nettet og fant en klinikk i Tyskland hvor 9 av 10 blir helt friske, men det koster. Hver behandling koster 240.000 så de opprettet en gruppe på Facebook og han har fått et par behandlinger. Du kan følge Arnes kamp mot kreften på Facebook og spør både han og marie om alt du lurer på! Kan hende du kan gjøre det samme? Norge trenger superstjerner som deg i verden!

 64. Du er ei fantastisk jente som mange beundrer. Ønsker deg alt godt, og sender masse gode tanker !

 65. Dette gjør meg så vondt!! Jeg ber for deg Thea!! Min Jesus Kristus kan helbrede! Han har gjort det før, og han kan gjøre det igjen. Min tante hadde brystkreft. En mann ba til Jesus. Hun trodde først hun var helbredet, men begynte å tvile, så hun fjernet brystet. Men legene stusset seg, fordi de fant ikke kreften etter operasjonen. Tante angret på at hun tvilte, men ble fortsatt svært glad!

 66. Ba heftig mye for deg kl 16.00 lør 23 april. Vær frisk i Jesu navn!

 67. Thea. Søte, fine Thea. Tenker på deg.
  Bak bekymringene skimtes håpets redning ❤

 68. Kjære Thea,
  først og fremst; jeg heier på deg! jeg må få takke deg for åpenheten din, for at du deler. din viljestyrke og ditt pågangsmot. du er så utrolig sterk! denne kampen klarer du! vi er mange som heier på deg, som vil deg vel og som vil at du skal bli frisk. det fortjener du. så enormt mye!

  jeg krysser fingrene for deg. og takker igjen for at du er så åpen og sterk. du er et utrolig varmt menneske. jeg skal være ærlig å si at jeg har felt noen tårer mens jeg har lest hvert eneste innlegg, hvert eneste ord du har skrevet her inne. så ærlig og så velskrevet. jeg blir rørt, og setter ting i perspektiv. fortsett å vær sterk, Thea – you can do this! du skal vinne!

 69. Kjære Thea,
  Jeg har fulgt med på bloggen din en stund, og tenker stadig på hvordan det går med deg. Jeg håper du finner ro og styrke til å stå i denne vanskelige situasjonen. Det er vanskelig å finne de riktige ordene, men jeg sender deg de varmeste tanker og ber en inderlig bønn om at de finner den riktige kuren for deg, Thea.

 70. Ordene mine blir både fattige og små i den store samenhengen, eg håpe at eg en gong får sjansen te å bli kjent med deg i virkligheten og Thea, Ikkje bare gjennom sosiale medier, og ikkje minst; ikkje bare i denne samenhengen. .. klem

 71. Du er min heltinne. Hver dag tenker jeg på deg. Kjenner deg ikke, men jeg bare vet at dette skal du klare. Du må det.

  Kristine ❤️

 72. Vakre Thea! ❤️ Så utrolig trist å lese innleggene dine! Jeg ber virkelig om at du skal bli kjent med vår far i himmelen! Han som elsker deg og vet akkurat hvordan du har det til en hvertid. Han lengter etter relasjon med deg og står med opne armer. Det er ikke noe vanskeligere enn å snakke med han. Han taler ofte gjennom bibelen om du leser den💜 Ikke mist håpet! Jesus er verdens håp! Han ser deg og ønsker at du skal ha det bra! Vit at Jesus elsker deg!

  Du trenger ikke å være redd for å dø om du tror på Jesus og sier ja til han! Om det skjer om 5 år eller 80 år.. Så trenger vi ikke å være redd. For himmelen er et SÅ mye bedre sted. MYE bedre enn det går ann å ha det på denne jorden. Der er det ingen smerte eller sykdom! Klem 💜

 73. Hei Thea
  Fikk bare så veldig lyst til å gratulerer deg med hedersprisen fra Kreftforeningen. Du er en sterk og flott jente. Det er vanskelig å komme med trøstende ord, du har vel blitt ekspert på å ta en dag om gangen😊 . Vær snill med deg selv og vit at vi er mange som tenker på deg. Du gjør en forskjell !! 😊😊💐💐💐

 74. Kjære ukjente deg! Fikk høre om deg i dag! Du er så god til å beskrive smerten din! Jeg har ikke kreft, bare en kronisk sykdom, kan kjenne meg bitte bitte littegranne igjen, men ikke helt. Jeg kjenner at jeg får vondt i magen og litt tårer i øynene av å lese det du skriver… kjenner smerten din, samtidig kjenner jeg at den knuten i magen blir etterhvert til litt krefter.. Ordene dine gir meg på en måte en god lekse, sette pris på hverdagen. En god dose energi, stå på lyst, til å leve, leve intenst, leve for dem som ikke kan leve like godt som oss andre!! Takk. Fortsett å kjempe Thea ❤ aldri gi opp! Krysser fingrene for deg! ❤

 75. Så klok og reflektert du er, med en utrolig dybde og tanker om livet og døden. Å kjenne på det som du går gjennom kan neppe noen forestille seg eller forstå selv om man kan gi uttrykk for det. Å ha så mange rundt deg som bryr seg, men likevel være så alene i kampen. Du er imponerende og setter spor etter deg. Det svir i øynene og hjertet å lese om livet ditt. Stå på – heie på dæ 🙂

 76. Hei! Du er en stor del av at jeg valgte å gå å sjekke meg for livmorhalskreft! Jeg leste et innlegg om deg og #sjekkdeg og tenkte ja jeg er kun 26, men hvorfor ta sjansen? Det fikk du meg til å innse. Jeg har nå sjekket meg, og skal gjøre dette jevnlig. Tusen takk for at du deler denne prosessen på din blogg, du er helt fantastisk sterk, og positiv og setter alt i perspektiv ved å se og følge beundringsverdige mennesker som deg! Stå på! Å vit at du gjør en forskjell 🙂

 77. gode thea. eg kjenne deg ikkje, men har som så mange andre lest det du har skreve. du skrive så nydelig. du formulere deg så rått og ekte. likavel ser eg at det ligge så møje mer bak linjene. det må ligga ein stor ensomhet gjømt inni alle ordene. men der e og håp. og masse kjærlighet. eg ber for deg. tenke på deg ofte. for ei dama! ønske deg alt godt.

 78. Så uendelig trist å lese Thea:( Jeg har tenkt så mye på deg, og jeg er så takknemlig for den jobben du gjør for #sjekkdeg kampanjen!! Du redder liv!
  Jeg håper inderlig de finner en kur som hjelper deg, det du gjennomgår nå er umenneskelig:( Jeg skulle bare si at jeg tenker mye på deg, og heier på deg, og vit at du ikke er alene selv om det nok kan kjennes slik ut i perioder.. ❤

 79. Kjære sterke gode Thea! Dette var trist lesning, men jeg som alle andre, krysser fingre og håper inderlig at de kan finne en ny kur til deg som gjør at du kan bli kvitt kreften en gang for alle ❤ Masse lykke til! Og masse gode tanker og ønsker ❤

 80. Kjære fine Thea. Jeg ønsker deg alt godt fremover. Du er en ung og sterkt dame, så jeg er sikker på at denne kampen vinner du. Jeg har selv vært igjennom akkurat det samme, men det er nå 15 år siden. Ikke mist troen og håpet. Jeg er sikker på at du vil klare det. Det er mange som tenker og heier masse på deg💞Jeg er en av de💞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s